Super User

Super User

Kowshar Ahmed is the CEO and Founder of JoomShaper.com, joomla template designer and extension developer. You can connect with him on Facebook and Twitter.

Vi byder indenfor til kagebuffet i SS Luftwaffes tidligere Officerskantine på Danhostel Skanderborg kl.14-16

 

DEN MENIGES KAGEBUFFET

hjemmebagte boller med smør

Kringel/ sprød wienerbrød

Chokolade kage

Lagkage

Små søde mundgodter

kaffe/ the

 

Pris 89,- pr. person

 

OBERSTENS KAGEBUFFET

hjemmebagte boller med smør

kringel/ wienerbrød

Lagkage

Frugttærte med vaniljecreme

Brownies med frisk frugt

Små søde mundgodter

kaffe/the

 

Pris 109,- pr. person

 

Kagebuffeten skal forudbestilles på 86 51 19 66 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., min. antal personer 10.

Danhostel Skanderborg byder velkommen i den pragtfulde bøgeskov. Overnat ved bredden af Skanderborg sø midt i Søhøjlandet – et af de smukkeste steder at finde ro for krop og sjæl.

Er du fisker, turist, kursist eller en familie på ferie? Så findes der et sted i skovens dybe, stille ro, hvor der er en stor have og en strand med en badebro, som går ud i Skanderborg Sø. Søen er et af verdens bedste fiskevande, og her er børnevenlige bademuligheder, da vandet er lavt ved vandrerhjemmet. Her kan du nyde udsigten til havørne, kajakker og 10 røde bjælkehytter. Nyd de fredelige omgivelser i Søhøjlandet med kort afstand til byliv og attraktioner for både store og små.

 

Personlig velkomst og engelsk morgenmad i Officersmessen Vandrerhjemmet har 16 værelser med plads til 124 overnattende gæster. Der er op til 4 senge på hvert værelse, og de har alle eget bad og toilet. De 10 velindrettede hytter har også egne bade- og toiletforhold samt hver sin egen hyggelige stue og køkken. En gammel, smuk bjælkehytte fungerer som hovedbygningen. Her serveres en dejlig engelsk morgenmad, men det bedste ved Danhostel i Skanderborg er velkomsten. Alle får et "godmorgen med på vejen"... og det gælder alle. Det er en af værten Egon Petersens vigtigste tommerfingerregler efter 27 år med service og som ejer af Danhostel Skanderborg.

 

Et smukt mødested for familier, foreninger, virksomheder mv. Her er også 3 mødelokaler, der kan lejes til møder og konferencer. Faktisk kan du eller din virksomhed også leje hele vandrerhjemmet, hvis der er brug for at kunne tale helt frit og privat. Men du kan selvfølgelig også komme alene eller med din familie og venner. Her kan I fiske, sejle kajak, cykle på de mange mountainbike-ruter eller tage på vandreture i den kendte bøgeskov. Der er heller ikke langt til Moesgaard Museum, Givskud Dyrepark, Aqua i Silkeborg, Regnskoven i Randers eller golfklubben.

 

Tæt på Skanderborg og Søhøjlandet Skanderborg ligger som indgangsporten til det midtjyske søhøjland - et af de smukkeste områder i Danmark. Byen er den ældste købstad i Søhøjlandet og har som sådan en lang og interessant historie, ikke mindst fra tiden som kongeby. Fra vandrerhjemmet kan du med få kilometers gang gå gennem skoven forbi Slotskirken, så kommer du til Skanderborg by, der gennem årene har udviklet sig til en moderne handelsby med mange detailbutikker, hyggelige restauranter og cafeer, små museer og masser af aktivitetsmuligheder inden for sport og kultur. Gå på shopping i Adelgade eller få en oplevelse i Kulturhuset Skanderborg, der ligesom Danhostel Skanderborg ligger med udsigt over Skanderborg Sø. Godt 10 km væk ligger Ejer Bavnehøj – godt 20 km væk Himmelbjerget. Med sin tætte beliggenhed ved den jyske motorvej, og som jernbaneknudepunkt er Skanderborg også et ideelt udgangspunkt for udflugter til de kendte attraktioner i hele Midtjylland. 

 

 

Danhostel Skanderborg – Med udsigt, bøgeskov og badebro midt i Søhøjlandet
Danhostel Skanderborg ligger midt i en storslået bøgeskov med en stor have og strand med badebro ud i Skanderborg Sø.
Her har du fuldstændig fredelige omgivelser i Søhøjlandet, men er samtidig ikke langt fra byliv og attraktioner for både store og små.
Et par kilometers gang gennem skoven forbi Slotskirken, så kommer du til Skanderborg by, der rummer flere lækre forretninger, restauranter og caféer. Gå på shopping i Adelgade eller få en oplevelse i Kulturhuset Skanderborg, der ligesom Danhostel Skanderborg ligger med udsigt over Skanderborg Sø.
Danhostel Skanderborg har 16 værelser, alle med eget bad og toilet, og 10 hytter med stue, køkken, bad og toilet. På vandrerhjemmet kan du leje kano, så du kan komme rundt i Søhøjlandet.
Godt 10 km væk ligger Ejer Bavnehøj – godt 20 km væk Himmelbjerget. Hele området er spækket med søer og åer, hvor der kan fiskes, bades og sejles.
Bor du på Danhostel Skanderborg, bor du med udsigt, bøgeskov og badebro midt i Søhøjlandet.

Se indenfor hos Danhostel Skanderborg Her

Hvad med en overnatning ved kanten af Skanderborg sø? De røde hytter der ligger smukt i skovkanten med udsigt til havørnene på den anden side af søen. I midten ligger en hovedbygningen, en bjælkehytte, der har været officermesse i 2. verdenskrig.

Det er et afholdt mødested for op til 60 personer. Faktisk kan du eller din virksomhed leje hele stedet, hvis der er brug for at kunne tale helt frit og privat... men du kan selvfølgelig også komme alene eller med din familie og venner. Her kan I fiske, sejle kajak, cykle på de mange mountainbike-ruter eller tage på vandreture i den kendte bøgeskov. Der er heller ikke langt til Moesgaard Museum, Givskud Dyrepark, Aqua i Silkeborg, Regnskoven i Randers eller golfklubben. Her er dejlig engelsk morgenmad, men det bedste ved Danhostel i Skanderborg er velkomsten. Alle får et "godmorgen med på vejen"... og det gælder alle.

Det er en af Egon Petersens to vigtigste tommerfingerregler efter 27 år med service og som ejer af Danhostel Skanderborg. Skanderborg er kendt for "Danmarks smukkeste festival".

 

PRISER PÅ OVERNATNING

HYTTE TYPE A - hytte til 6 personer, med b/t samt køkken og opholdsrum. Et værelse med dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge samt 1 hems med to enkeltsenge.

                                                                                                                                                                                                                                                                               PRIS 1150,- pr. overnatning

HYTTE TYPE B - hytte til 5 personer, med b/t samt køkken og opholdsrum. To værelser med køjesenge samt en udtræksseng i opholdsrummet.

                                                                                                                                                                                                                                                                               PRIS 1050,- pr. overnatning

ENKELTVÆRELSE                                   500,- pr- overnatning

DOBBELTVÆRELSE                                550,- pr. overnatning

3-4 SENGSVÆRELSE                              600,- pr. overnatning

Alle værelser er med b/t samt et tv.

Med et Danhostel Kort får du en række fordele.

Kortet giver blandt andet 10 % rabat ved køb af overnatning, samt adgang til gode rabatter på oplevelser og attraktioner rundt om i Danmark. Med Danhostel Familiekort får du derfor en god og billig ferie i Danmark.

Danhostel Familiekortet koster kun kr. 150,- og er et husstandskort  gældende for enkeltpersoner, ægtefæller, samboende par og enlige forældre med hjemmeboende børn under 27 år i samme husstand. Kortet er ikke gyldigt i forbindelse med grupper.

Virksomheder med f.eks. håndværkere, montører og handelsrejsende på farten kan bestille et gratis firmakort på www.danhostel.dk

For at opnå 10 % rabat skal værelset være booket på skanderborg-danhostel.dk eller på danhostel.dk. eller ved at booke personligt i receptionens i åbningstiden.

For internationale gæster med gyldigt nationalt eller internationalt årskort gælder det, at også bookinger fortaget på hihostels.com opnår 10 % rabat. Internationale gæster, som ikke har et årskort med hjemmefra, kan i Danmark købe et HiHostel Card til kr. 160 pr. person. Kortet er gyldigt 12 måneder fra udstedelsesdatoen.

10 % rabatten, der er knyttet til Danhostel Kort og HiHostel Card, gives IKKE til bookinger fortaget gennem andre hjemmesider end naestved.danhostel.dk, danhostel.dk og hihostel.com. Hverken i selve bookingsituationen eller ved ankomsten til vandrerhjemmet.

Rabatten kan IKKE kombineres med andre tilbud: Last minute, pakketilbud, comfort-værelsespakker eller gruppe- og kursustilbud.

Til Danhostel Årskortet knytter sig desuden en række ekstra rabatter. Rabataftalerne har Danhostel-kæden indgået med attraktioner, seværdigheder, museer osv. rundt omkring i landet.

Se listen med aktuelle rabatter på www.danhostel.dk/rabat

Ydermere ydes 10% rabat på kort fra ældresagen, dette skal medbringes og fremvises ved forespørgsel.

Indcheckning
I lavsæsonen november til april er receptionen åben for indcheckning mellem kl. 14.00 og kl. 16.00.
Ved senere ankomst vil der fremgå en seddel i receptionsdøren med informationer vedrørende nøgleudlevering.
Er opholdet ikke forudbetalt, må indcheckning ske mellem kl 14.00 og kl. 16.00. Eller den følgende morgen, ring venligst for at aftale nærmere på 86511966.

Udcheckning
På afrejse dagen skal værelset forlades inden kl. 10.00.
Værelset efterlades i samme stand, som de blev modtaget ved ankomsten.
Det vil sige, at der ryddes op.
Nøgler og evt. sengelinned afleveres i receptionen.
Bagage kan opbevares efter aftale med receptionen.

Nøgler
Værelsesnøglen til hoveddøren (værdi kr. 500)  giver adgang
til Danhostel hele døgnet,  så du er uafhængig af receptionens åbningstider.

Linned
Lagen, dynebetræk, pudebetræk og håndklæde må medbringes eller lejes for kr. 65 pr. sæt. Sengelinned SKAL benyttes, soveposer er ikke tilladt.

Drikkevarer
Der er mulighed for køb af kolde og varme drikke i receptionen.
Danhostel har alkoholbevilling og eget øl, vin og spiritus må ikke medbringes i hovedbygningen, medmindre I har lavet en specialaftale.

Hunde
Hunde er velkomne på de fleste af vore værelser, men kun efter aftale. Hundene må ikke ligge i sengene.
Der afregnes DKK 100. Hunde må kun være alene på værelserne, hvis de er i metal bure.

Husorden
Af hensyn til andre gæster skal der være ro på Danhostel i tidsrummet kl. 23.00 til kl. 07.00.
Madlavning og spisning på værelserne er ikke tilladt.

Rygning
Danhostel Skanderborg er røgfrit og rygning indendørs er ikke tilladt.
Ved rygning på værelset pålægges regningen et gebyr på kr. 2000.
Det er tilladt at ryge udendørs og på terrasser.

Lad os hjælpe jer med at gøre jeres bryllupsdrømme til virkelighed. Vi har allerede hjulpet mange par, og har stor erfaring med at omsætte idéer til et perfekt og personligt bryllup. Vi har flotte lokaler og professionelt personale.

 

Hold jeres bryllupsfest ved os på Skanderborg Vandrerhjem og få en dag, I aldrig vil glemme. 

Vi har adskillige brudepar, der vælger at tilbringe et par dage ved os efter brylluppet, da vi både kan tilbyde adgang til sø, badebro og en romantisk og helt afslappet stemning i den skønne bøgeskov. Der er også mulighed for brunch dagen efter brylluppet, en såkaldt bryllupsbrunch, hvilket er blevet meget populært inden for de sidste par år. Her kan man hygge sig med sine gæster i mere afslappede omgivelser. Flere af vores brudepar vælger at få taget bryllupsbilleder i Skanderborg Dyrehave med 2. verdenskrigsbunkere og smuk natur som kulisse. Se vores galleri.

Prisen på en bryllupsfest på Skanderborg Vandrerhjem kommer helt an på, hvordan I sammensætter netop jeres bryllupsfest. Vi kan både assistere med idéer til bryllup, forskellige festlokaler og bryllupper med overnatning. Selvom vi tilbyder en pakkeløsning til brylluppet, bliver resultatet meget individuelt og personligt, da vi gør alt for at tilpasse bryllupsfesten til jeres ønsker. Hvis I f.eks. har nogle bestemte farver, I gerne vil have brugt i dekorationen, eller endda selv har nogle tilføjelser, er det muligt at inkorporere disse i totalløsningen. Det er jeres fest og jeres kærlighed, der skal fejres, og det skal helhedsindtrykket også afspejle i jeres bryllup.

Da vi prioriterer det enkelte pars ønsker højt, starter vi normalt samarbejdet med at afholde en personlig samtale, hvor vi taler om jeres bryllup, og hvilke rammer I ønsker på den store dag, hvorefter I får præsenteret en række afstemte forslag til at virkeliggøre jeres bryllupsdrømme.

Forskellige par har forskellige smag. Her kan I se menuen fra nogle af vores mange bryllupper.

 

Pernille og Kenneths bryllup d.5/9 2015

  • Forret: Forskellige Tapas, herunder kammuslinger i ingefær, dadler svøbt i bacon, krydret tomatsuppe, rejer med chorizo på spyd, frisk laksetern med agurkecreme.
  • Hovedret- fadservering: Oksesteg med stegte kartofler, pommes Anna, vildt sauce samt rodfrugter
  • Dessertanretning: Lidt med chokolade, lidt med lakrids. Oreocheesecake samt Lakridsmarengs med hindbærskum.

Marianne og Niklas bryllup d.2/6 2017

Forret: Fiskesymfoni, med hvidløgsmarinerede jomfruhummerhaler, varmrøget laks og basilikumdampet rødfisk, pyntet med rejer, citrus, dild, serveret med kokkens valnøddeflutes.

Hovedretten var en buffet, med helstegt oksemørbrad, krydderurtebarderet vildsvin og hvidløgsstegte lammekøller. Nye stegte kartofler med friske krydderurter, pommes rösti og rødvins samt bearnaisesauce. Halve bagte hvidløg, friske sprøde grøntsager stegt med kørvel og estragon, gratineret squash, tomatsalat med mozzarella og basilikum. Salatbar efter sæson med mixsalater, diverse toppings, dressing, brød og smør.

Dessertkagebord med Hjemmelavet citronfromage med frisk frugt, karamel lagkage med vaniljecreme og brownies med bailey-rørt is.

  •  

For billeder se nedenstående galleri.

Vi har 16 dejlige værelser med fantastisk udsigt, lige på søbredden af Skanderborg sø.

Alle værelser er med bad og toilet faciliteter, samt bord, TV og fri internet. De rummer alle 4 sengepladser, bestående af 2 boksmadrasser/senge og 2 køjesenge med boksmadresser. 

 

OVERNATNINGSPRISER 2017                                        PRIS PR. NAT

Enkeltværelse                                                                        500,-

Dobbeltværelse                                                                      550,-

Familieværelse (3-4pers.)                                                       600,-

 

TILKØB VED BOOKING

LINNED OG HÅNDKLÆDER Som gæst ved os bestemmer du selv, om du ønsker at leje sengelinned og håndklæde, eller om du ønsker at spare pengene og selv medbringe det (bemærk at soveposer og egne dyner af hygiejniske årsager ikke er tilladt). Hvis du ønsker at leje sengelinned og håndklæde koster det 65kr.

MORGENMAD Morgenbuffeten koster 65kr. for voksne og 45kr. for børn under 12 år. Morgenmaden skal forudbestilles og serveres oftest mellem kl. 8.00 - 9.00.

MADPAKKE Det er muligt at bestille, således at du kan smøre en madpakke. Det koster 35kr.

 

FACILITETER PÅ DANHOSTEL SKANDERBORG

VANDRERKØKKEN I værelsesfløjen findes et køkken, der står til rådighed for alle vores gæster. Køkkenet er fuldt udstyret med diverse køkkenredskaber, og med god plads til at flere kan lave mad på samme tid. Gæstekøkkenet er forbeholdt enkeltpersoner og familier.  Det er IKKE tilladt at lave mad eller at spise på værelserne. 

 

RABATKORT

DANHOSTEL FORDELSKORT/FAMILIEKORT Et Fordels-/familikport fra Danhostel giver 10% medlemsrabat, når du lejer værelse/seng.

Kortet gælder for alle på samme husstand og kan købes ved ankomst til 150 kr. for danske statsborgere.

FDM medlemskort giver 10% rabat ved leje af værelse/seng. Kortet skal fremvises ved ankomst.

ÆLDRESAGEN et medlemskort til ældresagen giver 10% rabat ved leje af værelse/seng. Kortet skal fremvises ved ankomst.

Med bøgeskoven som baghave og Skanderborg sø som forhave – Får I her muligheden for at holde fest i Søhøjlandets skønneste natur. Vi har forskellige selskabslokaler, som giver plads til hele familien. Hovedhuset ligger midt i skoven og er en flot bjælkehytte bygget under 2.verdenskrig. Skoven, som har rødder tilbage til 1300-tallet, hvor kongerne der boede på Skanderborg Slot benyttede skoven som personlig jagtskov, har plads til at hele familien kan røre sig mellem retterne. 

  

En fest i konfirmandens ånd

Til en konfirmation skal maden falde i hovedpersonens smag. Sammen med vores kokke kan I sammensætte den perfekte menu til jeres konfirmationsfest, uanset om I ønsker tre eller ti retter. Alle vores menuer tager udgangspunkt i sæsonens råvarer.

Vi har altid mange forslag til menuen til din konfirmationsfest, men vi tilrettelægger naturligvis menuen fuldstændig, som I vil have den. 

Vi sørger desuden for bordopdækningen og servering/oprydning i festlokalet, hvor I naturligvis er med til at bestemme farvetema (servietter, stearinlys og blomster).

  Velkomstdrink

Forret

Hovedret

Dessert

Kaffe/the

Natmad

kr.510,-
per kuvert
 
Tilkøb
Drikkevarer ad libitum til ovennævnte arrangement
Husets vine, øl og sodavand under middagen

På Danhostel Skanderborg Vandrerhjem har vi i alt 16 værelser, 6 hytter med plads til 5 personer samt 4 hytter med plads til 6 personer. Skal du holde familiearrangement, teambuilding arrangement, fødselsdagsfest eller andet så har vi kapaciteten til både store og små grupper.

Vi skræddersyr gerne jeres ophold, så det passer til netop jeres behov og ønsker. Vores mange års erfaring i at håndtere grupper i alle størrelser betyder, at vi kan imødekomme langt de fleste forespørgsler.

Vi har hvad der skal til for at få jeres ophold til at fungere optimalt, og vi hjælper eksempelvis gerne med koordinering af måltider, gode råd til ture og sightseeing i Jylland.

Når I ankommer på hostellet står en af vores kompetente medarbejdere klar til at byde jer velkommen og til at give hele gruppen information om de praktiske forhold, hvordan hostellet og dets faciliteter fungerer, og så videre. Vi modtager mange forskellige grupper: folkeskoleklasser, gymnasieklasser, lejrskoler, spejdere, virksomheder, polterabender, udenlandske grupper med flere, og vi ved lige præcis hvordan vi skal forholde os til hver af dem. Det betyder, at holdlederen, hvad end denne er lærer, chef, forælder eller noget helt fjerde, kan vide sig sikker på, at gruppen er i gode hænder.
Kontakt vores gruppebooking for mere information eller et uforpligtende tilbud:

Telefon: + 45 86511966 Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.                 

Gruppepriser
kr.239,- p.p/p.n
i værelse m. bad/toilet
Priserne inkluderer morgenmad & slutrengøring, og forudsætning på at gruppemedlemmerne indkvarteres med minimum 4 personer per værelse.
Tillæg øvrige produkter:
 
 
Selvsmurt madpakke inkl. frugt:
 
kr.50,-       p.p./p.d
Selvsmurt madpakke ekskl. frugt:
kr.35,-       p.p/p.d
   
Frokostbuffet m. 1 øl/vand:
kr.160,-    p.p./p.d
Middag 1 - ret:
kr.95,-      p.p./p.d
Middag 2 - retter:
kr.160,-    p.p./p.d
Middag 3 - retter:
kr.225,-    p.p/p.d
   
Sengelinned:
kr. 55,-     pr. sæt
Tillæg enkeltværelse:
kr.350,-    pr. værelse
På Danhostel Skanderborg
Planlægger du en udflugt i Skanderborgs smukke omgivelser til hyggeligt samvær og nyde god mad? SÅ tilbyder Danhostel Skanderborg en stor frokostbuffet til en lille pris. Frokost buffet serveres i det store bjælkehus, midt i den smukke bøgeskov med udsigt over Skanderborg Sø.
MAJORENS FROKOSTBUFFET
Marinerede sild med karrysalat
Fiskefilet med citron og remoulade
Lun kamsteg med rødkål og surt
Grøntsagstærte med mixsalat
Kalvecuvette med krydderstegte kartofler
krospegepølse med rå løg og remoulade
Lun leverpostej med champignon og bacon
Brød og smør
2 slags ost m. kiks og frisk frugt
 
Pris kr. 175,- pr. person
Ekskl. drikkevarer
 
 
GENERALENS FROKOSTBUFFET
Marinerede sild med karrysalat
Dampet laks med friske krydderurter og hjemmelavet dressing
Fiskefilet med citron og remoulade
Æg og rejer med mayonnaise
Lun kamsteg med persillekartofler, rødbedesalat og surt
Skinketærte med porre og mixsalat
Kalvecuvette med rustik grønt
Parmaskinke med melon og friske asparges
Rullepølse med rå løg og skyr
Brød og smør
3 slags ost m. kiks og frisk frugt
Pris kr. 245,- pr. person
Ekskl. drikkevarer
 
Buffetten kan tilpasses efter ønske også mht. vegetarer/allergikere.
Tidsrum buffet er fra kl. 12:00 til 14:00 med standard opdækning- ved yderligere ønsker ændres prisen.
Bestilling min.10 personer
 
Ring 86 51 19 66 for mere information
Ideer til udflugter i kombination med mad på Vandrerhjemmet.
Sejl en tur på Skaderborg Sø med Dagmar med ankomst/afgang ved vandrerhjemmet eller besøg på Frihedsmusset, som ligger blot 25 meter fra Vandrerhjemmet. For mere information kan du klikke ind på deres hjemmesider. 
(Kan ikke bestilles hos Danhostel Skanderborg Vandrerhjem)
Sejlads med Dagmar på Skanderborg sø www.dagmar.mono.net
Skanderborg Frihedsmussem www.skanderborgfrihedsmuseum.dk
 
     
         
                              

     

         

                           

    

                                                                                            

Vi byder dig velkommen i vores naturskønne og historiske rammer.

 

Vi står klar til at hjælpe dig gennem hele processen lige fra planlægning, forslag

til menuer, og dekorationer.

Det eneste, du faktisk skal gøre, er at invitere gæsterne.

På Danhostel Skanderborg går vi ind for en personlig menu, hvor køkkenet holder de håndværksmæssige

traditioner i hævd.

 

Vi tilbyder forskellige lokaler, alt afhøngig af hvor mange personer i er. Vores lokaler har alle adgang til Skanderborg sø og bøgeskoven.

Vores restaurant ligger med panoramoudsigt over Skanderborg sø.

Fra Luftwaffe til Danhostel

I dag rummer Danhostel Skanderborg 16 værelser, 10 hytter, kursuslokaler samt en restaurant i hovedbygningen.

Det er et tilholdssted for dem som ønsker fred og idyl, lige ned til Skanderborg sø. Vores nok så fredelige vandrerhjem, har dog en anden historie.

I 1943 under den tyske okkupation af Danmark, byggede det tyske luftvåben, SS Luftwaffe deres danske hovedkvarter i kongens tidligere jagtskov i Skanderborg. 

Vores restaurant er den tidligere officers kantine, og to af vores hytter blev bygget til generalen og hans løjtnant.

den.

KONTAKT OS PÅ 86511966 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. OG HØR NÆRMERE

 

Page 1 of 2
Scroll to Top