Fest med overnatning

Med bøgeskoven som baghave og Skanderborg sø  som forhave – Får I her muligheden for at holde fest i Søhøjlandets skønneste natur. Huset ligger midt i Skanderborg skov og er en flot bjælkehytte bygget under 2.verdenskrig. Beliggenheden lægger op til en afslappet stemning.

 
  
OBS: I 2018 er det ikke længere muligt at leje festlokalet fra maj-juni samt august-oktober
Vi tilbyder stadig andre løsninger - kontakt os for et uforpligtende tilbud
 
Leje af festlokale inkl. 16 værelser & vandrerkøkkenet. Her har du muligheden for at leje en del af vandrerhjemmet til din fest. Du kan selv stå for mad & drikkevarer. Vores vandrerkøkkenet er udstyret med alt, der skal bruges til fest – til max.75 prs. Det er også en mulighed, at vi leverer maden til jeres fest.
 
Pris for leje af festlokale fra lørdag kl.12:00 til søndag kl.12:00                                                                                                                                    DKK 15.000,-
Derudover skal der betales depositum på 5.000,- udover de 15.000,-
 
Pris for leje af festlokale samt værelser fra fredag kl.12:00 til søndag kl.12:00                                                                                                                                    DKK 21.000,-
Derudover skal der betales depositum på 10.000,- udover de 21.000,-
 
Det er også muligt at leje hele vandrerhjemmet -
 
Vi anbefaler, at I starter med, at vi skræddersyr et tilbud til jer, baseret på netop jeres ønsker. Skriv en detaljeret mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
 
Vær opmærksom på: Vi IKKE forhåndsreserverer leje af lokale mere fra 01.01.2013 - vi arbejder ifølge "Først til mølle princip". Det samme gælder mht. kontrakten, at den skal være godkendt og bekræftet senest 1 uge efter booking.
 
Mad til jeres fest:
Vi kan cater maden til jeres fest. I kan få den til døren, eller i kan vælge forskellige tilkøbsordninger.
Tilkøb: servering, opvasker, afrydning, rengøring m.m.
 
Catering-menukort 2017

 

Forret på tallerken:

  1. Laksesymfoni:
  2. Varmrøget laks, timianstegt laks og lakseroulade på bund af sprød salat og rejer, friske grønne asparges, basilikumcreme og flutes.
  3. Hvidvinsdampet Rødfisk på bund af spæde salater, serveres med frisk citron, dild, tomat, pyntes af med rejer, kaviar m.m. Hertil serveres valnøddeflutes og citruscreme.

 

Hovedret på fad:

  1. Krydderstegt oksemørbrad m. gulerodsbundter, dampet broccoli og blomkål, sprødstegte forårsløg og sauterede svampe. Hertil serveres nye stegte kartofler med friske krydderurter, krydderurtesauce og hjemmelavet rødløgskompot a´part.

 

Hovedret på buffet:

  1. Krydderstegt kalvefilet og hvidvinspocheret kalkunbryst, paprikastegt svinemørbrad med flødegratinerede kartofler og pommes rösti. Rustik grøntsager, stegte auberginer med frisk oregano og honningglaseret fennikel. Salatbar efter sæson (6-8 forskellige) toppings, dressing, brød og smør.

 

Dessertbord: kaffe/the serveres sammen med

  1. Udvalg af forskellige kager/ tærter m.m. frisk frugt og is.

 

Natmad efter eget ønske

  1. Kokkens hjemmelavede pizza
  2. Tarteletter med høns i asparges
  3. Pålægsbord med hjemmebagte boller
  4. En god gang suppe
  5. Hotdogs med det hele

 

 

 
 
 
More in this category: « Bryllup med overnatning
Scroll to Top