Medlemsrabat

Med et Danhostel Kort får du en række fordele.

Kortet giver blandt andet 10 % rabat ved køb af overnatning, samt adgang til gode rabatter på oplevelser og attraktioner rundt om i Danmark. Med Danhostel Familiekort får du derfor en god og billig ferie i Danmark.

Danhostel Familiekortet koster kun kr. 150,- og er et husstandskort  gældende for enkeltpersoner, ægtefæller, samboende par og enlige forældre med hjemmeboende børn under 27 år i samme husstand. Kortet er ikke gyldigt i forbindelse med grupper.

Virksomheder med f.eks. håndværkere, montører og handelsrejsende på farten kan bestille et gratis firmakort på www.danhostel.dk

For at opnå 10 % rabat skal værelset være booket på skanderborg-danhostel.dk eller på danhostel.dk. eller ved at booke personligt i receptionens i åbningstiden.

For internationale gæster med gyldigt nationalt eller internationalt årskort gælder det, at også bookinger fortaget på hihostels.com opnår 10 % rabat. Internationale gæster, som ikke har et årskort med hjemmefra, kan i Danmark købe et HiHostel Card til kr. 160 pr. person. Kortet er gyldigt 12 måneder fra udstedelsesdatoen.

10 % rabatten, der er knyttet til Danhostel Kort og HiHostel Card, gives IKKE til bookinger fortaget gennem andre hjemmesider end naestved.danhostel.dk, danhostel.dk og hihostel.com. Hverken i selve bookingsituationen eller ved ankomsten til vandrerhjemmet.

Rabatten kan IKKE kombineres med andre tilbud: Last minute, pakketilbud, comfort-værelsespakker eller gruppe- og kursustilbud.

Til Danhostel Årskortet knytter sig desuden en række ekstra rabatter. Rabataftalerne har Danhostel-kæden indgået med attraktioner, seværdigheder, museer osv. rundt omkring i landet.

Se listen med aktuelle rabatter på www.danhostel.dk/rabat

Ydermere ydes 10% rabat på kort fra ældresagen, dette skal medbringes og fremvises ved forespørgsel.

Send forespørgsel

Indtast dit navn
Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Indtast din e-mail
Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Emne
Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Indtast din besked...
Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes