Kokkens teambuilding

Kokkens teambuilding, vores klassiske teambuildings format hvor I får belyst samarbejde, roller og ansvar fra nye vinkler.

Vores kompetente og entusiastiske team af madformidlere og værter, kombineret med rammer i den skønne natur giver jer de bedste muligheder for at få nogle fornøjelige og givtige timer sammen.

I bliver opdelt i mindre teams, hvor I skal lærer at mestre koordinering, kommunikation og samarbejde, for hvem står for hvad? og hvad er det vigtigste når en hel ret skal være færdig og varm på samme tid?

I skal kaste ideer på bordet som kan hjælpe jer et godt stykke vej til den middag som I vil serverer for jeres kollegaer. I får en kyndig vejledning af vores underviser som med høj faglighed og godt humør sikrer at arrangementet bliver udbytterigt, både smagsmæssigt, men sandelig også sansemæssigt.

At lave mad handler nemlig ikke kun om smagen, men flere sanser skal i spil, og det visuelle har også en stor rolle.

Nedenfor kan du se eksempler på tidligere forløb

Danhostel skanderborg teambuilding

Et par veloverståede dage med kolleger og ledelse

I de skønne rammer ved Danhostel Skanderborg – midt i skoven og lige ved søen – har vi tilbragt 2 døgn med et fagligt program. Medarbejderne hos Danhostel Skanderborg sørgede for fin service og fornem forplejning, så vi kunne koncentrere os fuldt ud om vores seminar. I samarbejde med kokken Lars tilberedte vi aftenens middag som fælles teambuilding, og både menuen, råvarerne og Lars’ kyndige vejledning levede fuldt ud op til vores forventninger. Vi benyttede både hytter og værelser til overnatning – begge dele fungerede fint, og vi oplevede en god standard. Derfor giver vi de bedste anbefalinger til Danhostel Skanderborg og vender helt sikkert tilbage igen.

Lo Brogaard Jeppesen

Tapas og smushi – fra ide til føde

Vi kalder det ofte ’tapas’ når aftensmaden består af en masse små retter, som er en skøn blanding af forskellige små ting fra køleskabet suppleret op med nye retter, som pesto, brød og hvad vi ellers lige finder på. Her skal kursusdeltagerne dog lærer at lave Tapasretter fra bunden af gode danske råvarer. For det er super sjovt og lækkert med en masse små retter, noget godt i glasset og god hyggesnak over middagen.

Derudover vil et af holdene skulle beskæftige sig med de små retter kaldet: SMUSHI.

”Med opfindelsen SMUSHI er den danske smørrebrødstradition blevet genfødt i en æstetisk og moderne form. Navnet er en sammentrækning af ordene smørrebrød og sushi. Råvarerne er danske klassikere – formatet er sushi, og resultatet ikke mindre end fantastisk.”

Nak og æd – vildt på mange måder

Vildtkød er en superfood. Mineralerne og vitaminerne sidder simpelthen tættere end i konventionelt produceret kød, fordi de vilde dyr spiser vilde planter og andet naturlig føde. Når man nedlægger vildt, foregår det nænsomt; man stresser ikke dyret, ofte opdager det ikke, at det bliver skudt.

Du skal spise vildt fordi: Fosfor i vildtkød vedligeholder dine knogler og tænder. Jern og B12 vitamin i vildtkød booster dit energiniveau. Vildtkød indeholder den perfekte balance imellem omega-3 og -6 fedtsyrer, fordi vilde dyr spiser vegetarisk føde. Det er er vigtigt for din hormonbalance. Kød fra dyr, som er fodret med græs, indeholder 2-4 gange mere omega-3 end kød fra konventionelt landbrug, som er blevet fodret med korn. Mineralindholdet i vildtkød er højt: Kalium til kroppens celler, fosfor til knogler og tænder, zink stofskiftets omsætning og så det værdifulde kræfthæmmende spormineral selen. Fedtindholdet er lavt i vildtkød og det er mørt – fordi vildt bevæger sig over lange strækninger.

Forløbet kan se således ud

16:30

Velkomst med vin og lidt snacks. Kokken fortæller om programmet, og I samles i hvert jeres lille team. På jeres forskellige poster vil fremgå en kasse med råvarer samt en seddel med vejledninger, ideer og hjælp.

16:30-18:00

I Skal sammen forberede en middagen hjulpet på vej af jeres ideer, kokkens hjælp og opskrifter. I kommer til at arbejde med gode råvarer såsom hele fisk, gode kødudskæringer og danske grøntsager. I vil lære tilberedningsteknikker, der får alle sanser i spil. Vores vært sørger for I noget i glasset, og vores opvasker sørger for at I kan koncentrere jer om det sjove.

Ca. 18:30

Så er det tid til at fuldende middagen med alle de finesser der hører til en lækker restaurantoplevelse.

VELBEKOMME.

Kokkens TEAMBUILDING udfordrer deltagerne i samarbejde og kommunikation.

Det hele handler om at skabe den gode aftensmad i fællesskab, og sørge for at f.eks. forretten ikke bliver kold inden alle er klar! Under kokkens kyndige vejledning og råd, skaber deltagerne deres egen aftensmad i deres forskellige teams. De får måske også nogle tricks med hjem, som kan imponere omgangskredsen.

Madstilen eller temaet for arrangementet kan tilpasses. F.eks. kan der arrangeres God gammeldansk mad, Smushi/tapas bord, Den gode sovs med kød til, eller noget helt fjerde. Det er næsten kun jeres fantasi der sætter grænserne.

Kokkens teambuilding max. 25 personer

Pris pr. person 395 kr.

Der kan forekomme tillæg, afhængig af specifikke ønsker.