Et møde i og med naturen

En mindeværdig konference, et anderledes kursus, et møde fuld af aktiviteter på et sted der skiller sig ud fra mængden. Forestil jer et lokale midt i naturen. Forestil jer grønne bøgetræer så langt øjet rækker, en stille brise fra søen får jeres bål til at blusse op, og kedlen med dagens frokost til at syde.

Igennem dagen har der været sørget for det hele, fra morgenstunden en let morgenmad, kaffe på kedlen og lidt snacks mens I har overværet jeres leder fortælle om de nye strategier som skal vægtes i det nye år, eller en kursusholder der skal fortælle om et nyt produkt på markedet. Frokosten simrer i gryderne udenfor og duften af en god Ølgryde breder sig i tipien. Stemningen er i top efter en god solid frokost med udsigt til søen.

Et møde i naturen. Men også et møde hvor rammerne bliver skabt i arbejdet med naturen.

Så er det nu du skal stå over for et valg, skal du tage med hold 1 ud at spille discgolf, eller vælge blandt mange af de andre aktiviteter, er det måske tid til en tur på søen i kano med hold 2 eller Stand up paddle med hold 3. Du trænger til at røre dig så du får appetit til aftenens gastronomiske teambuilding med kokken. Et tre retters måltid hvor bordene bugner af råvarer og du sammen med dit hold skal tilberede hovedretten, der skal både flås fisk og plukkes høne. Du er klar på det hele, og især på din kollega Hannes opgave. Hun skal nemlig sørge for de kulinariske drinks til.

Aftenen slutter af ved bålets skær med en snasket klat dej i den ene hånd og en halvlunken Hannes specialitet ”gin og tonic” i den anden.

Efter en god nats søvn står den nye dag på strategisk planlægning og møde om de nye platforme der skal implementeres. Gruppearbejde foregår med teamet på en bænk under den grønne bøg. Og sulten bliver stillet med pulled pork burgere og bønnesalat over bålet. Dagen slutter med klapsalver, smil og en svampet chokoladekage.

NATURMØDER
Et møde i og med naturen

1,5 dagsmøde

Dag 1 – Dag 2

—————- Dag 1 —————-

Rundstykker og kaffe

Frugt og snacks
Frokostbuffet m. 1 vand

Teambuildings aktivitet – vælg fra Det grønne menukort
Kaffe med sødt
Kokkens Outdoor teambuilding

Overnatning i hytter eller værelser

—————- Dag 2 —————-

Morgenmadsbuffet
Frugt og snacks
Frokostbuffet m. 1 vand
Kaffe med sødt

I enkeltværelse – 2.675 kr. pr. person
I dobbeltværelse – 2.475 kr. pr. person

*priserne er inkl. moms

 

 

Der stilles et lokale til rådighed med projektor og fuld AV pakke

 

 

 

 

 

DET GRØNNE MENUKORT – 1,5-2 TIMER

KANORÆS

Min.6 personer

En dyst mellem hold. Her handler det om at forbinde råstyrke, snilde og hukommelse. Så der er noget for alle. Det er ikke givet på forhånd at det stærkeste hold vinder.

KANOTUR

Min. 2 prs. Pr. kano.

En dejlig kanotur på søen, med vind i håret og klaring til hjernen. En instruktør sætter jeg ind i hvordan man ror, veste på også er i klar til en tur på søen.

STAND UP PADDLE

Skal du se dine kollegaer mestre balance og snilde på vandet, eller skal i have en fantastisk sjov vand aktivitet med en masse grin og vådt hård – så vælg SUP. I starter med en instruktion på land, hvor i får kendskab til jeres SUP og får nogle gode fif. Udstyr, såsom: sko, våddragter og veste er inkluderet.

DISCGOLF

Discgolf er magen til traditionel golf, men i stedet for en bold og en kølle bruger man specielle frisbees kaldet Golfdiscs. Det handler som i golf om, at med så få kast som muligt, at kaste golfdiscen i hul. Hullet er en specialdesignet metalkurv, monteret på en stålstang, hvorfra der i toppen hænger stålkæder. Den er monteret med gul markering. Dette kaldes en Discgolf kurv. En instruktør vil give en grundig vejledning og følge med jer rundt i skoven.

TRAVETUR OG TÆNKEPAUSE

Min.20 personer

Med stikord ti eftertanke og samtale undervejs. Frisk luft, tid til samtale, plads til at lytte aktivt og til refleksion. Pausen og naturen kan være den bedste katalyator for nye tanker, ideer og anerkendelser. Rutebestemt travetur med GPS-båret App. Til at guide jer rundt på ruten, der er indlagt stikord og opgaver undervejs. Der er både mulighed for at vælge lette og bløde spørgsmål, eller I kan udfordre jer selv og hinanden med dybe emner til samtalen.

KASSESTABLING

Min.20 personer

Balance, ro og koncentration er afgørende. Hvor længe kan balancen og koncentrationen holdes, efterhånden som tårnet bliver højere? Kan roen bevares til det sidste? Og hvordan kommer jeg ned igen? Der sikres med seler, reb og karabiner. Sikkerheden er i top og udførelsen sker i overensstemmelse med Dansk Træklatreforenings regler og normer.

BUNKERBESØG

Der er andet end bøgetræer i skoven ved Skanderborg. Rundt omkring er der spor efter det tyske Luftwaffes administrative hovedkvarter i Danmark under 2. verdenskrig. Der er flere bunkere, hvoraf de to tidligere kommandobunkere er indrettet som Museumsbunkere. I skoven er der branddamme og blokhuse, og hvis man kigger godt efter, kan man se flade rydninger i skovbunden, hvor der engang har stået mandskabsbarakker. Museumsbunkerne fortæller historien om besættelsestiden, blandt andet om tyskerne i Dyrehaven og Skanderborg, om stikkervirksomhed og modstandsbevægelsen og dagligdagen under besættelsen.