Et møde i og med naturen
En mindeværdig konference, et anderledes kursus, et møde fuld af aktiviteter på et sted der skiller sig ud fra mængden. Forestil jer et lokale midt i naturen. Forestil jer grønne bøgetræer så langt øjet rækker, en stille brise fra søen får jeres bål til at blusse op, og kedlen med dagens frokost til at syde.
Igennem dagen har der været sørget for det hele, fra morgenstunden en let morgenmad, kaffe på kedlen og lidt snacks mens I har overværet jeres leder fortælle om de nye strategier som skal vægtes i det nye år, eller en kursusholder der skal fortælle om et nyt produkt på markedet. Frokosten simrer i gryderne udenfor og duften af en god Ølgryde breder sig i tipien. Stemningen er i top efter en god solid frokost med udsigt til søen.
Et møde i naturen. Men også et møde hvor rammerne bliver skabt i arbejdet med naturen.
Så er det nu du skal stå over for et valg, skal du tage med hold 1 ud at spille discgolf, eller vælge blandt mange af de andre aktiviteter, er det måske tid til en tur på søen i kano med hold 2 eller Stand up paddle med hold 3. Du trænger til at røre dig så du får appetit til aftenens gastronomiske teambuilding med kokken. Et tre retters måltid hvor bordene bugner af råvarer og du sammen med dit hold skal tilberede hovedretten, der skal både flås fisk og plukkes høne. Du er klar på det hele, og især på din kollega Hannes opgave. Hun skal nemlig sørge for de kulinariske drinks til.
Aftenen slutter af ved bålets skær med en snasket klat dej i den ene hånd og en halvlunken Hannes specialitet ”gin og tonic” i den anden.
Efter en god nats søvn står den nye dag på strategisk planlægning og møde om de nye platforme der skal implementeres. Gruppearbejde foregår med teamet på en bænk under den grønne bøg. Og sulten bliver stillet med pulled pork burgere og bønnesalat over bålet. Dagen slutter med klapsalver, smil og en svampet chokoladekage.