Sanne og Chris 29.september 2018

“Kære alle på Danhostel. Tusind Tusind Tak for at I sørgede for, at vores bryllup blev helt fantastisk d.29. september! Vi havde en virkelig perfekt dag (og nat) og det var altsammen din fortjeneste, Pernille! og Lars maden var helt suveræn, og folk snakker stadig om den:-) Tak også for vinen. You´re all the best!! Sanne og Chris”

Bryllup

Lad os hjælpe jer med at gøre jeres bryllupsdrømme til virkelighed. Vi har allerede hjulpet mange par, og har stor erfaring med at omsætte idéer til et perfekt og personligt bryllup. Vi har flotte lokaler og professionelt personale.

Hold jeres bryllupsfest ved os på Skanderborg Vandrerhjem og få en dag, I aldrig vil glemme.

Vi har adskillige brudepar, der vælger at tilbringe et par dage ved os efter brylluppet, da vi både kan tilbyde adgang til sø, badebro og en romantisk og helt afslappet stemning i den skønne bøgeskov. Der er også mulighed for brunch dagen efter brylluppet, en såkaldt bryllupsbrunch, hvilket er blevet meget populært inden for de sidste par år. Her kan man hygge sig med sine gæster i mere afslappede omgivelser. Flere af vores brudepar vælger at få taget bryllupsbilleder i Skanderborg Dyrehave med 2. verdenskrigsbunkere og smuk natur som kulisse.

Billeder se nedenstående galleri.

Vi arrangerer ikke flere end 10 bryllupper årligt, og bliver hurtigt solgt ud. Så vent endelig ikke for længe med at booke et møde.

Bryllup 2020: Vi har ledige datoer fra 10 oktober – 13 december.

Bryllup 2021: 13 august – 15 december

Bryllupspakker

Prisen på en bryllupsfest på Skanderborg Vandrerhjem kommer helt an på, hvordan I sammensætter netop jeres bryllupsfest. Vi kan både assistere med idéer til bryllup, forskellige festlokaler og bryllupper med overnatning. Selvom vi tilbyder en pakkeløsning til brylluppet, bliver resultatet meget individuelt og personligt, da vi gør alt for at tilpasse bryllupsfesten til jeres ønsker. Hvis I f.eks. har nogle bestemte farver, I gerne vil have brugt i dekorationen, eller endda selv har nogle tilføjelser, er det muligt at inkorporere disse i totalløsningen. Det er jeres fest og jeres kærlighed, der skal fejres, og det skal helhedsindtrykket også afspejle i jeres bryllup.

Da vi prioriterer det enkelte pars ønsker højt, starter vi normalt samarbejdet med at afholde en personlig samtale, hvor vi taler om jeres bryllup, og hvilke rammer I ønsker på den store dag, hvorefter I får præsenteret en række afstemte forslag til at virkeliggøre jeres bryllupsdrømme.

Forskellige par har forskellige smag. Her kan I se menuen fra nogle af vores mange bryllupper.

Nethe og René 25 maj 2019

  • Forret: Fiskesymfoni bestående af; dampet rødtunge med frisk basilikum, timianstegt laks og røget tun på bund af sprød salat, diverse pynt, basilikumcreme, friske grønne asparges og groft brød.
  • Hovedret: Buffet på grill – krydderurtestegt svinemørbrad, chilistegt oksestriplion, krydderurtebarderet kalkunbryst, nye kartofler stegt med krydderurter, pommes rösti og krydderurtesauce. Halve bagte hvidløg, stegte auberginer, majskolber og squash, samt honningglaserede fennikel. Salatbar efter sæson, tzatziki, oliven, toppings, dressing, smør samt kokkens møllebrød.
  • Dessert: Jordbærfromage med crunch, forskellige små kager, frisk frugt, brownies og jordbærkage samt rørt is med chokoladestykker og vegansk is.
  • Natmad: Kokkens hjemmelavede pizza

Marianne og Niklas 2 juni 2017

  • Forret: Fiskesymfoni, med hvidløgsmarinerede jomfruhummerhaler, varmrøget laks og basilikumdampet rødfisk, pyntet med rejer, citrus, dild, serveret med kokkens valnøddeflutes.
  • Hovedretten var en buffet, med helstegt oksemørbrad, krydderurtebarderet vildsvin og hvidløgsstegte lammekøller. Nye stegte kartofler med friske krydderurter, pommes rösti og rødvins samt bearnaisesauce. Halve bagte hvidløg, friske sprøde grøntsager stegt med kørvel og estragon, gratineret squash, tomatsalat med mozzarella og basilikum. Salatbar efter sæson med mixsalater, diverse toppings, dressing, brød og smør.
  • Dessertkagebord med Hjemmelavet citronfromage med frisk frugt, karamel lagkage med vaniljecreme og brownies med bailey-rørt is.

Pernille og Kenneth 5 september 2015

  • Forret: Forskellige Tapas, herunder kammuslinger i ingefær, dadler svøbt i bacon, krydret tomatsuppe, rejer med chorizo på spyd, frisk laksetern med agurkecreme.
  • Hovedret- fadservering: Oksesteg med stegte kartofler, pommes Anna, vildt sauce samt rodfrugter
  • Dessertanretning: Lidt med chokolade, lidt med lakrids. Oreocheesecake samt Lakridsmarengs med hindbærskum.
Menuforslag til Bryllup

Send forespørgsel

Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!