Bryllup

Lad os hjælpe jer med at gøre jeres bryllupsdrømme til virkelighed. Vi har allerede hjulpet mange par, og har stor erfaring med at omsætte idéer til et perfekt og personligt bryllup. Vi har flotte lokaler og professionelt personale.

Hold jeres bryllupsfest ved os på Skanderborg Vandrerhjem og få en dag, I aldrig vil glemme.

Vi har adskillige brudepar, der vælger at tilbringe et par dage ved os efter brylluppet, da vi både kan tilbyde adgang til sø, badebro og en romantisk og helt afslappet stemning i den skønne bøgeskov. Der er også mulighed for brunch dagen efter brylluppet, en såkaldt bryllupsbrunch, hvilket er blevet meget populært inden for de sidste par år. Her kan man hygge sig med sine gæster i mere afslappede omgivelser. Flere af vores brudepar vælger at få taget bryllupsbilleder i Skanderborg Dyrehave med 2. verdenskrigsbunkere og smuk natur som kulisse.

Se nedenstående galleri med billeder og eksempel på opdækning i Officersmessen

Vi arrangerer ikke flere end 10 bryllupper årligt, og bliver hurtigt solgt ud. Så vent endelig ikke for længe med at booke et møde.

Bryllup 2023: Vi har ledige datoer fra  1 januar – 13 december (juli optaget)

Vinter eller jule – bryllup fra 10 okt. til 1 marts. 15% rabat på alle vores pakker.

Bryllupspakker

BRYLLUP I NATUREN

Danhostel Skanderborg er en gemt perle i det danske Søhøjland. Vi ligger smukt gemt i bøgeskoven lige ved Skanderborg sø. Naturen er med til bords til netop jeres bryllupsfest. Vi har højt til loftet, og vi går meget op i en afslappet atmosfærer hvor der er lettere til smil, og mulighed for badeture kl.4 om natten.

Vi skaber en dag hvor I er med hele vejen, fra vi mødes til en indledende fremvisning til en afslappet fest midt i naturen.

Vi sørger selvfølgelig for al forplejning, opdækning, blomster osv. Det eneste I skal tænke på, er hvordan I ønsker bordopsætningen med tilhørende bordplan samt aflevere bordkortene dagen forinden, så klarer vi resten.

Vi tilrettelægger selvfølgelig dagen og menuen efter jeres ønsker. Vi har lavet et udgangspunkt til inspiration, og det finder I under fanen ‘MENUFORSLAG

Sanne og Chris 29.september 2018

“Kære alle på Danhostel. Tusind Tusind Tak for at I sørgede for, at vores bryllup blev helt fantastisk d.29. september! Vi havde en virkelig perfekt dag (og nat) og det var altsammen din fortjeneste, Pernille! og Lars maden var helt suveræn, og folk snakker stadig om den:-) Tak også for vinen. You´re all the best!! Sanne og Chris”

Susanne og John 20. juni 2020

Der skal lyde et kæmpe tusinde tak for en fantastisk bryllupsfest hos jer! Der gik flere dage før vi landede, og har netop modtaget billeder fra fotografen. Vi smiler endnu! I er fantastiske. I tænkte på alt – og skabte de perfekte rammer for en skøn bryllupsfest! Lars fyldte os med SKØN og lækker mad! I får vores varmeste anbefalinger! Også tak for hilsenen blandt gaverne, som vi først så, da vi kom hjem
5⭐️ til jer! Kh Susanne & John

 

Peter og Linda-Maria 22. august 2020

Vi holdte d 22/08-20 vores bryllup i et telt i haven. Reception på terrassen og vielse ved vandet. Vi kan kun give de varmeste anbefalinger til det sted. Alt fungerede perfekt. Alle gæsterne var forelsket i stedet og maden. Maden var vildt lækker og det var vinen også. Skanderborg Vandrehjem gav os det bryllup vi ønskede os og tilpassede vores ønsker til os. Helt igennem en dejlig dag hvor der var styr på alt det praktiske så vi kunne nyde det.
Stor ros til alt personalet og de smukkeste omgivelser.

Et Bryllup med fokus på bæredygtighed

Danhostel Skanderborg arbejder ud fra FN verdensmål, og vi modtog i 2020 Green Keys mijøcertifikat. Vi arbejder sammen med lokale leverandører i alt fra blomster til bryllupskagen, og vi sætter krav til bæredygtige tiltag. Vi tilbyder økologisk vin, øl og saft samt inddrager økologiske varer i al vores forplejning.

Vi ses i Skoven –

Send forespørgsel