Bryllup

Lad os hjælpe jer med at gøre jeres bryllupsdrømme til virkelighed. Vi har allerede hjulpet mange par, og har stor erfaring med at omsætte idéer til et perfekt og personligt bryllup. Vi har flotte lokaler og professionelt personale.

Hold jeres bryllupsfest ved os på Skanderborg Vandrerhjem og få en dag, I aldrig vil glemme.

Vi har adskillige brudepar, der vælger at tilbringe et par dage ved os efter brylluppet, da vi både kan tilbyde adgang til sø, badebro og en romantisk og helt afslappet stemning i den skønne bøgeskov. Der er også mulighed for brunch dagen efter brylluppet, en såkaldt bryllupsbrunch, hvilket er blevet meget populært inden for de sidste par år. Her kan man hygge sig med sine gæster i mere afslappede omgivelser. Flere af vores brudepar vælger at få taget bryllupsbilleder i Skanderborg Dyrehave med 2. verdenskrigsbunkere og smuk natur som kulisse.

Se nedenstående galleri med billeder og eksempel på opdækning i Officersmessen

Vi arrangerer ikke flere end 10 bryllupper årligt, og bliver hurtigt solgt ud. Så vent endelig ikke for længe med at booke et møde.

Bryllup 2023: Vi har ledigt til et Vinter eller jule – bryllup fra 10 okt. til 18 december 15% rabat på alle vores pakker.

Bryllup 2024: Vi tager ikke flere bryllupper ind fra 1 april til 10 oktober.

Bryllupspakker

BRYLLUP I NATUREN

Danhostel Skanderborg er en gemt perle i det danske Søhøjland. Vi ligger smukt gemt i bøgeskoven lige ved Skanderborg sø. Naturen er med til bords til netop jeres bryllupsfest. Vi har højt til loftet, og vi går meget op i en afslappet atmosfærer hvor der er lettere til smil, og mulighed for badeture kl.4 om natten.

Vi skaber en dag hvor I er med hele vejen, fra vi mødes til en indledende fremvisning til en afslappet fest midt i naturen.

Vi sørger selvfølgelig for al forplejning, opdækning, blomster osv. Det eneste I skal tænke på, er hvordan I ønsker bordopsætningen med tilhørende bordplan samt aflevere bordkortene dagen forinden, så klarer vi resten.

Vi tilrettelægger selvfølgelig dagen og menuen efter jeres ønsker. Vi har lavet et udgangspunkt til inspiration, og det finder I under fanen ‘MENUFORSLAG

Rikke og Sebastian 26. august 2023

Vi holdte vores bryllup d. 26/8 hos Danhostel Skanderborg og havde en fuldstændig magisk dag. De havde styr på telt, pynt, service og den lækreste mad! Vi havde ellers ikke tænkt at vi ville have Buffet til vores bryllup, men er du gal en genial overdådig grill buffet deres kok, Lars, diskede op med! Kæmpe respekt og ros til mad og drikke! Der var sat høballer op, tipitelt, træflis som stier, kanoer, lyskæder i træerne, lysekrone i teltet, efeu og grønt på alle pæle i teltet og alle vores gæster havde en hytte eller værelse så vi kunne have en dejlig weekend med alle vores nærmeste. Ydermere havde de planlagt at servere hjemmelavet pizza med lækre salater og dressinger til når gæsterne kom om fredagen, så det var helt kanon fra start til slut. Skal i holde bryllup så kan vi kun sige god for at Pernille, Kenneth og resten af staben på Skanderborg Danhostel har styr på hvad der er lækkert og godt. Tusind tak!

Et Bryllup med fokus på bæredygtighed

Danhostel Skanderborg arbejder ud fra FN verdensmål, og vi modtog i 2020 Green Keys mijøcertifikat. Vi arbejder sammen med lokale leverandører i alt fra blomster til bryllupskagen, og vi sætter krav til bæredygtige tiltag. Vi tilbyder økologisk vin, øl og saft samt inddrager økologiske varer i al vores forplejning.

Vi ses i Skoven –

Send forespørgsel