Overnatning

Danhostel Skanderborg byder velkommen i den pragtfulde bøgeskov. Overnat ved bredden af Skanderborg sø midt i Søhøjlandet – et af de smukkeste steder at finde ro for krop og sjæl.

Er du fisker, turist, kursist eller en familie på ferie? Så findes der et sted i skovens dybe, stille ro, hvor der er en stor have og en strand med en badebro, som går ud i Skanderborg Sø. Søen er et af verdens bedste fiskevande, og her er børnevenlige bademuligheder, da vandet er lavt ved vandrerhjemmet. Her kan du nyde udsigten til havørne, kajakker og 10 røde bjælkehytter. Nyd de fredelige omgivelser i Søhøjlandet med kort afstand til byliv og attraktioner for både store og små.

A hytte

Hytter

Er du fisker, turist, kursist eller en familie på ferie? Så findes der et sted i skovens dybe, stille ro, hvor…..

Værelse

Værelser

Danhostel Skanderborg byder velkommen i den pragtfulde bøgeskov. Overnat ved bredden af Skanderborg……

mad

Forplejning

Vi tilbyderaltid morgenmadsbuffet, enkelte eftermiddage og aftener er det muligt at købe mad i Officersmessen…

Værelse

Priser

Se vores seneste priser. Overblik over alle priser hele året.

Personlig velkomst og engelsk morgenmad i Officersmessen Vandrerhjemmet har 16 værelser med plads til 124 overnattende gæster. Der er op til 4 senge på hvert værelse, og de har alle eget bad og toilet. De 10 velindrettede hytter har også egne bade- og toiletforhold samt hver sin egen hyggelige stue og køkken. En gammel, smuk bjælkehytte fungerer som hovedbygningen. Her serveres en dejlig engelsk morgenmad, men det bedste ved Danhostel i Skanderborg er velkomsten. Alle får et “godmorgen med på vejen”… og det gælder alle. Det er en af værten Egon Petersens vigtigste tommerfingerregler efter 27 år med service og som ejer af Danhostel Skanderborg.

Et smukt mødested for familier, foreninger, virksomheder mv. Her er også 3 mødelokaler, der kan lejes til møder og konferencer. Faktisk kan du eller din virksomhed også leje hele vandrerhjemmet, hvis der er brug for at kunne tale helt frit og privat. Men du kan selvfølgelig også komme alene eller med din familie og venner. Her kan I fiske, sejle kajak, cykle på de mange mountainbike-ruter eller tage på vandreture i den kendte bøgeskov. Der er heller ikke langt til Moesgaard Museum, Givskud Dyrepark, Aqua i Silkeborg, Regnskoven i Randers eller golfklubben.

Tæt på Skanderborg og Søhøjlandet Skanderborg ligger som indgangsporten til det midtjyske søhøjland – et af de smukkeste områder i Danmark. Byen er den ældste købstad i Søhøjlandet og har som sådan en lang og interessant historie, ikke mindst fra tiden som kongeby. Fra vandrerhjemmet kan du med få kilometers gang gå gennem skoven forbi Slotskirken, så kommer du til Skanderborg by, der gennem årene har udviklet sig til en moderne handelsby med mange detailbutikker, hyggelige restauranter og cafeer, små museer og masser af aktivitetsmuligheder inden for sport og kultur. Gå på shopping i Adelgade eller få en oplevelse i Kulturhuset Skanderborg, der ligesom Danhostel Skanderborg ligger med udsigt over Skanderborg Sø. Godt 10 km væk ligger Ejer Bavnehøj – godt 20 km væk Himmelbjerget. Med sin tætte beliggenhed ved den jyske motorvej, og som jernbaneknudepunkt er Skanderborg også et ideelt udgangspunkt for udflugter til de kendte attraktioner i hele Midtjylland.

Danhostel Skanderborg – Med udsigt, bøgeskov og badebro midt i Søhøjlandet
Danhostel Skanderborg ligger midt i en storslået bøgeskov med en stor have og strand med badebro ud i Skanderborg Sø.
Her har du fuldstændig fredelige omgivelser i Søhøjlandet, men er samtidig ikke langt fra byliv og attraktioner for både store og små.
Et par kilometers gang gennem skoven forbi Slotskirken, så kommer du til Skanderborg by, der rummer flere lækre forretninger, restauranter og caféer. Gå på shopping i Adelgade eller få en oplevelse i Kulturhuset Skanderborg, der ligesom Danhostel Skanderborg ligger med udsigt over Skanderborg Sø.
Danhostel Skanderborg har 16 værelser, alle med eget bad og toilet, og 10 hytter med stue, køkken, bad og toilet. På vandrerhjemmet kan du leje kano, så du kan komme rundt i Søhøjlandet.
Godt 10 km væk ligger Ejer Bavnehøj – godt 20 km væk Himmelbjerget. Hele området er spækket med søer og åer, hvor der kan fiskes, bades og sejles.
Bor du på Danhostel Skanderborg, bor du med udsigt, bøgeskov og badebro midt i Søhøjlandet.

Se indenfor hos Danhostel Skanderborg Her

Hvad med en overnatning ved kanten af Skanderborg sø? De røde hytter der ligger smukt i skovkanten med udsigt til havørnene på den anden side af søen. I midten ligger en hovedbygningen, en bjælkehytte, der har været officermesse i 2. verdenskrig.

Det er et afholdt mødested for op til 60 personer. Faktisk kan du eller din virksomhed leje hele stedet, hvis der er brug for at kunne tale helt frit og privat… men du kan selvfølgelig også komme alene eller med din familie og venner. Her kan I fiske, sejle kajak, cykle på de mange mountainbike-ruter eller tage på vandreture i den kendte bøgeskov. Der er heller ikke langt til Moesgaard Museum, Givskud Dyrepark, Aqua i Silkeborg, Regnskoven i Randers eller golfklubben. Her er dejlig engelsk morgenmad, men det bedste ved Danhostel i Skanderborg er velkomsten. Alle får et “godmorgen med på vejen”… og det gælder alle.

Det er en af Egon Petersens to vigtigste tommerfingerregler efter 27 år med service og som ejer af Danhostel Skanderborg. Skanderborg er kendt for “Danmarks smukkeste festival”.