Konfirmation

Med bøgeskoven som baghave og Skanderborg sø som forhave – Får I her muligheden for at holde fest i Søhøjlandets skønneste natur.Vi har forskellige selskabslokaler, som giver plads til hele familien. Hovedhuset ligger midt i skoven og er en flot bjælkehytte bygget under 2.verdenskrig. Skoven, som har rødder tilbage til 1300-tallet, hvor kongerne der boede på Skanderborg Slot benyttede skoven som personlig jagtskov, har plads til at hele familien kan røre sig mellem retterne.

En fest i konfirmandens ånd

Til en konfirmation skal maden falde i hovedpersonens smag. Sammen med vores kok kan I sammensætte den perfekte menu til jeres konfirmationsfest, uanset om I ønsker tre eller ti retter. Alle vores menuer tager udgangspunkt i sæsonens råvarer.

Vi har altid forslag til menuen til din konfirmationsfest, men vi tilrettelægger naturligvis menuen fuldstændig, som I vil have den.

Vi sørger desuden for bordopdækningen og servering/oprydning i festlokalet, hvor I naturligvis er med til at bestemme farvetema (servietter, stearinlys og blomster).

  • Velkomstdrink
  • Forret
  • Hovedret
  • Dessert
  • Kaffe/the
  • Natmad

Drikkevarer ad libitum til ovennævnte arrangement
Husets vine, øl og sodavand under middagen

Pris kr. 849,- pr. kuvert

Børn under 3 år er gratis, børn under 12 år får 25% på maden.

Lokaler

Vi tilbyder 4 forskellige lokaler –

Officersmessen min. 45 personer max. 80 personer

Søkig max. 25 personer

Bøgestuen max. 45 personer

Bøgesalen min. 45, max. 75 personer

Se muligheder

Send forespørgsel