Forplejningspakker til familietræf og gruppeophold:
1 ret 200 kr. (siddetid 1,5 time)
2 retter 250 kr. (siddetid 2 timer)
3 retter 300 kr. (siddetid 3 timer)
Eget lokale 500 kr. (egne drikkevarer er ikke tilladt i vores lokaler)
FORRET – på buffet eller tallerken
Lakseroulade på bund af salat, tilføjet diverse pynt såsom rejer, tilsat sauce verte og flutes.
Varmrøget laks på bund af salat med rejer, dressing og brød.
Hønsesalat på ananasring, pyntet med brød til.
HOVEDRET – på buffet (vælg en)
krydderstegt svinemørbrad, dertil flødegratinerede kartofler, marinerede svampe og friske asparges samt halve bagte hvidløg. Serveres med en god rødvinssauce og en frisk salat med dressing.
Barderet unghanebryst, dertil nye kartofler vendt i smør og persille samt vildtsauce. Marinerede svampe, timianstegte cherrytomater og asparges svøbt i bacon. Serveres med en frisk salat med dressing til.
Kalvesteg stegt som vildt med nye kartofler vendt i smør og persille, waldorfsalat, rustikke grøntsager, en god skysauce samt surt og sødt til.
DESSERT – på buffet
Kokkens chokoladekage med frisk frugt og rørt is
Pandekager med is og frisk frugt
Ostebord med udvalg af danske og udenlandske oste, samt frisk frugt
Muligt tilvalg af vegetar og vegansk mad mod tillæg 35 kr. pr. person
Der skal vælges den samme menu til hele selskabet
TILKØBSMULIGHEDER:
1 times – Kaffe og kage 99 kr. pr. person
Let frokost efter kokkens valg 139 kr. pr. person
Grill selv pakke 250 kr. pr. person (Pølser, steaks og kylling, forskellige grøntsager, sovs, mixsalater, dressing, brød samt smør)