Forplejning

MORGENMAD

Vi tilbyder morgenmad til vores overnattende gæster. I booker lettest morgenmaden inden ankomst til 95 kr. pr. voksen og 55 kr. pr. barn, u. 12 år. Børn 0-4 år er gratis. Begge dele kan bestilles når i booker overnatning online – Tryk her for at gå til onlinebooking.

Morgenmaden kan også bestilles telefonisk eller ved ankomst. I lavsæsonen november til marts, kan der være dage hvor vi ikke tilbyder morgenmad.

Vores morgenmadsbuffet består af rundstykker og hjemmebagt rugbrød, et udvalg

af pålæg og oste, marmelader samt honning. Derudover tilbyder vi æg, bacon og pølser samt små kager, yoghurt samt mælk med diverse müesli, cornflakes eller havregryn. Der er vand, æble- og appelsinjuice samt kaffe/the og chokolade på vores kaffeautomat.

Morgenmaden serveres kl. 8.00 – 9.00, undtagen i juli hvor det er fra 8-10. Ønskes morgenmad tidligere eller senere skal dette meddeles inden ankomst.

MADPAKKER

Det er muligt at smøre madpakke fra morgenmadsbordet til 45 kr. pr. person. Vi kan også stå for jeres madpakke til 55 kr. pr. person, ellers kan vi sørge for en lækker picnickurv til jeres tur med sandwich/rugbrød, lidt sødt samt frugt og drikke til 79 kr.

VANDRERKØKKEN

Vi tilbyder mulighed for at benytte vores gæstekøkken som er forbeholdt overnattende gæster (ikke grupper). Her er køleskab, 2 komfurer med ovn, samt service og diverse køkkenredskaber til rådighed. Måltiderne kan nydes i vandrerkøkkenet eller på den tilknyttede terrasse.

BØGEHYTTEN

Vores lille grillhytte kan benyttes af alle gæster på vandrerhjemmet. Der er en gasgrill, gas kan fåes i receptionen. Husk at rydde op og gøre rent efter jer.

Vores KIOSK

Vi tilbyder et udvalg af is fra Frisko, snacks, toiletartikler samt øl, vin og sodavand. Det er muligt at låne hårtørrer samt strygejern. Vi sælger billetter til Den Gamle By og Bunkermuseet i Skanderborg. Derudover kan vi hjælpe jer frem til attraktioner i Søhøjlandet og Århus.

Gratis WIFI 

Vi tilbyder tv på alle vores værelser og i alle vores hytter, her kan I logge ind på Netflix med jeres egen kode eller se nogle af de mange TV-kanaler vi tilbyder.

Kode til WIFI er Danhostel (husk stort D)

HUNDE ER VELKOMNE

I egen kurv på værelserne. Dog skal I kontakte os inden reservering da der ikke alle vores værelser/hytter er forbeholdt hunde. På området skal hunde være i snor.

hund i egen kurv 150,- kr. pr. nat.