Forplejning

MORGENMAD

Vi tilbyder morgenmad til vores overnattende gæster. I booker lettest morgenmaden inden ankomst til 75 kr. pr. voksen og 50 kr. pr. barn, u. 12 år. Børn 0-2 år er gratis. Begge dele kan bestilles når i booker overnatning online – Tryk her for at gå til onlinebooking.

Morgenmaden kan også bestilles telefonisk eller ved ankomst. I lavsæsonen november til marts, kan der være dage hvor vi ikke tilbyder morgenmad.

Vores morgenmadsbuffet består af rundstykker og hjemmebagt rugbrød, et udvalg

af pålæg og oste, marmelader samt honning. Derudover tilbyder vi æg, bacon og pølser samt små kager, yoghurt samt mælk med diverse müesli, cornflakes eller havregryn. Der er vand, æble- og appelsinjuice samt kaffe/the og chokolade på vores kaffeautomat.

Morgenmaden serveres kl. 8.00 – 9.00. Ønskes morgenmad tidligere eller senere skal dette meddeles inden ankomst.

 

VANDRERKØKKEN

Vi tilbyder mulighed for at benytte vores gæstekøkken som er forbeholdt overnattende gæster (ikke grupper). Her er køleskab, 2 komfurer med ovn, samt service og diverse køkkenredskaber til rådighed. Måltiderne kan nydes i vandrerkøkkenet eller på den tilknyttede terrasse.

 

Vores KIOSK

Vi tilbyder et udvalg af is fra Frisko, snacks, toiletartikler samt øl, vin og sodavand. Det er muligt at låne hårtørrer samt strygejern. Vi sælger billetter til Den Gamle By og Bunkermuseet i Skanderborg. Derudover kan vi hjælpe jer frem til attraktioner i Søhøjlandet og Århus.